Logo

Æblegrød med pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblegrød med pistacienødder

 

Til dessert serverer vi en friskkogt æblegrød med drys af sprøde pistacienødder.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 10 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

1 kg madæbler

½ stang vanilje

ca. ½ dl vand

75-100 g sukker

 

Tilbehør:

pistacienødder eller andre nøddekerner

mælk eller fløde

*

 

Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus.

Kog æblerne med den flækkede vaniljestang og vand under låg ved svag varme, til de er helt kogt ud, ca. 10 min.

Fjern vaniljestangen og smag grøden til med sukker.

Hæld den i en skål og lad den køle af.

Drys med hakkede pistacienøddekerner lige før servering.

Giv kold mælk eller fløde til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her