Logo

Æblekage à la Siggaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Forskellige slags æbler
Makroner
Hindbærsyltetøj
Mandler
Lidt sukker
Vanille
Piskefløde
Mørk chokolade
 
Æblerne skrælles, skæres i både, koges med en anelse vand, lidt sukker og vanilje.
Æblerne afkøles, mandlerne hakkes groft i og lægges i lag. Æbler/makroner/syltetøj/æbler/makroner/syltetøj/æbler.
Pyntes med kold flødeskum og drysses med revet chokolade og resten af mandlerne.
 
Serveres med Belgisk Hindbærøl Framboise.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?