Logo

Æblekage à la Siggaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Forskellige slags æbler
Makroner
Hindbærsyltetøj
Mandler
Lidt sukker
Vanille
Piskefløde
Mørk chokolade
 
Æblerne skrælles, skæres i både, koges med en anelse vand, lidt sukker og vanilje.
Æblerne afkøles, mandlerne hakkes groft i og lægges i lag. Æbler/makroner/syltetøj/æbler/makroner/syltetøj/æbler.
Pyntes med kold flødeskum og drysses med revet chokolade og resten af mandlerne.
 
Serveres med Belgisk Hindbærøl Framboise.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage med orangesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælkskoldskålNår det er varmt og danskerne holder ferie, og vejret er som skal være; Solrigt, betyder...
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os