Logo

Æblekage, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kan bruges som dessert.

¾ kg æbler
½ dl vand
ca. 100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
150 g tvebaksrasp
50 g mandler eller nødder
35 g sukker (ca. 3 spsk )
35 g smør
ca ½ l piskefløde

Æblerne skrælles og koges møre til mos og smages til med sukker og vanilje. Disse lægges i bunden af et smurt gratinfad. Rasp, hakkede mandler og sukker blandes sammen og lægges oven over mosen. Til sidst hældes det smeltede smør over, og kagen bages lysebrun i ca. ¾ time 170-200ºC.
Servers kold eller varm med flødeskum.

Som kage eller dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her