Logo

Æblekage fra det nye køkken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Æblegrød:
1 kg Belle de Boscoop æbler
175 g sukker
1 vaniljestang
 
Æblekagerasp:
50 g smør
100 g rasp
50 g sukker
 
Pynt:
2 dl piskefløde
1 tsk sukker
Ribsgele
 
Æblegrød: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær i stykker.
Kog æblestykkerne møre med suk­ker og en flækket vaniljestang.
 
Æblekagerasp: Smelt smør og sukker og rist raspen gylden.
Læg æblegrød og rasp skiftevis i lag i en smuk glas­skål.
Pisk fløden med sukker, fordel den over æblekagen og pynt med ribsgele.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Simones kalvegryde + EclairsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede frugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SveskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Simpel pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os