Logo

Æblemos, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret er måske et lidt anderledes dessert idet æblemosen bages i ovnen inden servering. Retten smager bedst når den serveres varm.

 

 

 

750 g skrællede æbler
200 g sukker
Lidt citronsaft eller vanilje
4 stiftpiskede hvider
 
Æblerne drysses med sukkeret og står tildækketet par timer, til de safter; de koges møre i egen saft og passeres gennem en sigte.
Æblemosen smages til med lidt citronskal, citronsaft eller vanilje, evt mere sukker.
Til sidst røres de stiftpiskede æggehvider i med let hånd.
Mosen fyldes i smurt gratinfad, bages ca. 1/2 time ved 180°C.

   
Tips: Den smager bedst når den spises varm.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksesteg, Asiatisk, sukkerærter, mango samt Mixed doubleEn vellykket forbindelse: Stegen tilberedes efter vestlig tradition, men saucen laves som...
• Citrongelé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porterglaserede figner med kanel og stjerneanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksetyndstegsfilet i ovn med squashgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os