Logo

Æblenougatis med lunt tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nougat:
75 g nødder
50 g sukker

Is:
3 æg
75 g flormelis
2 ½ dl piskefløde
3 spsk fast æblemos
1 tsk vaniljesukker

Tilbehør:
3 faste aromatiske æbler
15 g smør
1 spsk citronsaft
1 tsk stødt ingefær

Hak nødderne groft. Smelt sukkeret gyldent på en pande.
Tilsæt nødderne, bland og lad det stå lidt over varme.
Hæld nougaten på et stykke bagepapir.
Når nougaten er stivnet, hakkes den fint.

Is:
Pisk æggeblommer og flormelis godt, gem 1 spsk flormelis.
Pisk hviderne stive med den sidste spsk flormelis.
Pisk fløden næsten stiv.
Bland æggeblommerne med nougat og æblemos og vend hvider og flødeskum i.
Hæld massen i en form på ca. 2 liter og sæt den i fryseren.
Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kernehuset.
Rist dem møre på panden i smør og krydr med ingefær.
Server de lune æbler til isen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her