Logo

Æblepie, Bobs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg syrlige æbler
½ kg kogte, mosede kartofler
2 spsk smør
75-100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg, delte
Flødeskum af 2 dl piskefløde
½ tsk vaniljesukker

Kartoffelmosen røres med smeltet smør, sukker og vaniljesukker. Æggeblommerne tilsættes. Æblerne skylles, skrælles og
skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblestykkerne blandes i dejen.
De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i til sidst.
Bagetid: 45 min. ved 200ºC.
Pien serveres varm med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her