Logo

Æblepie, Bobs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg syrlige æbler
1/2 kg kogte, mosede kartofler
2 spsk smør
75-100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg, delte
Flødeskum af 2 dl piskefløde
1/2 tsk vaniljesukker

Kartoffelmosen røres med smeltet smør, sukker og vaniljesukker. Æggeblommerne tilsættes. Æblerne skylles, skrælles og
skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblestykkerne blandes i dejen.
De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i til sidst.
Bagetid: 45 min. ved 200ºC.
Pien serveres varm med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med is og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os