Logo

Æbletrifli med kogt creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

4 makroner
4 spsk hvidvin
1 æggeblomme
12 halve æbler
1 spsk hvedemel
1 spsk sukker
2 dl letmælk
¼ l piskefløde

Makronerne knuses og lægges i en skål og dryppes med vin. Æblerne lægges over. Æggeblommen røres med sukker, hvedemel og lidt af mælken. Resten af mælken bringes i og æggeblandingen tilsættes og cremen koger lidt op igen. Lægges over frugten. Når den er kold, kan den pyntes med flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her