Logo

3 slags is med ost og frugtkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Triolet de glaces au fromage - Compote de fruits secs
 
Glace au Roquefort
250 g mælk
125 g piskefløde
3 æggeblommer
40 g sukker
40 g honning
40-80 g Roquefort afhængigt af ostens alder
 
Glace au chevre
Som ovenstående, men med gedeost i stedet for Roquefort
 
Sorbet de fromage blanc
500 g fromage blanc
150 g piskefløde
100 g glukose
50 g sukker
Saften af 1/2 dtron
 
Is: Tilbered en creme anglaise og tilsæt ost og honning til sidst.
Kør isen på ismaskine.
 
Sorbet: Kog en sirop på fløde, glukose og sukker, vend fro­mage blanc i og smag til med citron.
Kør cremen på ismaski­ne.
 
Frugtkompot:
250 g figner
250 g abrikoser
250 g rosiner
1/2 dl Pacherenc vin
100 g sukker
1 vaniljestang
Kanel, nelliker, enebær og kardemomme
 
Smelt sukkeret i en pande og sauter de tørrede frugter skåret i mindre stykker.
Glaser med vinen, hæld krydderierne i og reducer med 2/3.
Server kompotten lun som led­sager til isen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærdessertPrøv denne opskrift på blåbærdessert helt uden sukker. I stedet bruges sødemiddel. Prøv...
• Milkshake med jordbær og jordbær med chokoladeDen cremede milkshake med jordbær kan både serveres som dessert og et friskt mellemmåltid....
• Lun soufflé-kage"Salzburger Nockerl" er en sød specialitet fra Salzburg-området
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os