Logo

3 slags is med ost og frugtkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Triolet de glaces au fromage - Compote de fruits secs
 
Glace au Roquefort
250 g mælk
125 g piskefløde
3 æggeblommer
40 g sukker
40 g honning
40-80 g Roquefort afhængigt af ostens alder
 
Glace au chevre
Som ovenstående, men med gedeost i stedet for Roquefort
 
Sorbet de fromage blanc
500 g fromage blanc
150 g piskefløde
100 g glukose
50 g sukker
Saften af ½ dtron
 
Is: Tilbered en creme anglaise og tilsæt ost og honning til sidst.
Kør isen på ismaskine.
 
Sorbet: Kog en sirop på fløde, glukose og sukker, vend fro­mage blanc i og smag til med citron.
Kør cremen på ismaski­ne.
 
Frugtkompot:
250 g figner
250 g abrikoser
250 g rosiner
½ dl Pacherenc vin
100 g sukker
1 vaniljestang
Kanel, nelliker, enebær og kardemomme
 
Smelt sukkeret i en pande og sauter de tørrede frugter skåret i mindre stykker.
Glaser med vinen, hæld krydderierne i og reducer med ⅔.
Server kompotten lun som led­sager til isen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?