Logo

Abrikos is med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din is imponere lidt mere er denne opskrift for dig.

 

200 g økologiske tørrede abrikoser u/ sten
1 dl Cointreau el. abrikoslikør
4 æggeblommer
100 g sukker
½ liter piskefløde
4 piskede æggehvider
100 g mørk chokolade
 
Hak abrikoserne fint, og læg dem i blød i likøren i 2 timer.
Blend abrikoserne med lagen til en fin pure. hak chokoladen groft.

Pisk æggeblommerne med sukker, til de er helt lyse og luftige og riset danner spor.
Pisk fløden stiv.
Bland de blendede abrikoser i æggemassen. Vend ægge- og abrikosmassen i den stiftpiskede fløde.
Stil cremen i fryseren i 20 minutter.
Rør iscremen igennem, og frys i 20 minutter.
Rør atter iscremen igennem og vend de næste stiftpiskede hvider i.
Frys atter i 20 minutter.
Rør isen igennem, og frys den færdig i den eller de ønskede forme i mindst 4 timer. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?