Logo

After eight is 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
1 dl sukker
2 dl mælk
8-10 stk After Eight
2 dl piskefløde
 
Pynt:
After Eight
Citronmelisse eller friske bær
 
Bland æggeblommer, sukker og mælk sammen og varm forsigtigt op under oprøring. OBS! Det må ikke koge.
Tilsæt et stk After Eight ad gangen og lad dem smelte.
Det hele afkøles.
Stiftpisket flødeskum vendes forsigtigt i.
Lad det stå tildækket i fryseren i mindst 4 timer.
Rør i isen af og til under indfrysningen, det giver en mere cremet is.
Tag isen ud af fryseren 20-30 min. før servering.
Server i portionsglas og pynt med After Eight, citronmelisse eller friske bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanilleis med Mors StoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
• Vanilleis med Mors StoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
64607-11-2011 15:22:09 Heidi
Elsker denne is :-)
Men den har det med at smelte allerede når man tager den ud.. Ved ikke lige hvad det er jeg gør forkert ? ? :o

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!