Logo

Ambrosiatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g smør eller margarine
2 æg
1 ½ dl sukker
1 ½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
Pynt:
3 dl flormelis
2 spsk vand, appelsinsaft eller citronsaft
4 spsk syltet appelsinskal

Smelt fedtstof og afkøl. Pisk æg og sukker skummende. Rør hvedemel, bagepulver og fedtstof i. Hæld i smurt, raspdrysset tærteform. Bag nederst i ovnen 25 min. ved 150°. Tag ud af formen når den har stået lidt og lad den blive kold. Rør glasur af flormelis og væske. Smør det på kagen. Drys appelsinskallen over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her