Logo

Ambrosiatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør eller margarine
2 æg
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
Pynt:
3 dl flormelis
2 spsk vand, appelsinsaft eller citronsaft
4 spsk syltet appelsinskal

Smelt fedtstof og afkøl. Pisk æg og sukker skummende. Rør hvedemel, bagepulver og fedtstof i. Hæld i smurt, raspdrysset tærteform. Bag nederst i ovnen 25 min. ved 150°. Tag ud af formen når den har stået lidt og lad den blive kold. Rør glasur af flormelis og væske. Smør det på kagen. Drys appelsinskallen over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødedessert med bærmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os