Logo

Ananas-chokolademousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g chokolade
2 spsk ananassaft
1 æg
4 ananasringe
2 dl piskefløde

chokolade og ananassaft smeltes sammen i en kasserolle.
afkøl lidt.Del ægget i blomme og hvide.
rør æggeblommen i den smeltede let afkølede chokolade.
pisk hviden stiv. vendes i moussen.
pisk fløden stiv. vendes i moussen.
fordeles i portionsglas.
Ananasringe skæres i terninger.
lægges oveni portionsglassene.
stilles i køleskab.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt i råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Signes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede bananer og isSommervejr er lig med grillvejr. Men det er altså ikke kun kødet til hovedretten du med...
• Frugt fromage med sodavandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os