Logo

Ananasfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg, delte
4 spsk sukker
6 blade husblas
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde, pisket til skum
evt. ananasstykker

Pynt:
1 dl flødeskum
ananasstykker

Æggeblommer og sukker røres godt. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Ananassaft og citronsaft blandes i. Opløsningen hældes i æggeblommerne. Der røres deri nu og da, til det begynder at blive jævnt. Da vendes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt deri. Eventuelle ananasstykker tilsættes til sidst, når fromagen kan “bære”. Fromagen hældes op og stilles koldt. Pyntes med flødeskum og ananasstykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KiwibavaroisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammebov med kommen og asparges + RabarbersuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwibavaroisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os