Logo

Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 med rosa peberkorn i sukker   (4 personer)
 
2 Williamspærer
2 spsk andefedt
1 dl andefond
1 kvist timian
4 meget tynde skiver saltet krydderspæk, evt. italiensk pancetta
2 spsk rosa peberkorn
1 tsk rørsukker
 
Smelt rørsukkeret lysegult/ gyl­dent, tilsæt peberkornene og rist dem, til de begynder at "puffe let op".
Køl så blandingen af på olie­smurt papir.
Skær pærerne ud i tykke skiver og rist dem brune og lækre på begge sider i andefedt på en varm pan­de.
Hæld andefond på og reducer den næsten væk.
Pluk timian og drys den udover.
Fordel de varme pærer på fire tal­lerkener og læg en skive spæk over.
Hak de rosa peberkorn let med en stor, tung, skarp kniv og drys dem over anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her