Logo

Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 med rosa peberkorn i sukker   (4 personer)
 
2 Williamspærer
2 spsk andefedt
1 dl andefond
1 kvist timian
4 meget tynde skiver saltet krydderspæk, evt. italiensk pancetta
2 spsk rosa peberkorn
1 tsk rørsukker
 
Smelt rørsukkeret lysegult/ gyl­dent, tilsæt peberkornene og rist dem, til de begynder at "puffe let op".
Køl så blandingen af på olie­smurt papir.
Skær pærerne ud i tykke skiver og rist dem brune og lækre på begge sider i andefedt på en varm pan­de.
Hæld andefond på og reducer den næsten væk.
Pluk timian og drys den udover.
Fordel de varme pærer på fire tal­lerkener og læg en skive spæk over.
Hak de rosa peberkorn let med en stor, tung, skarp kniv og drys dem over anretningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BanansorbetSorbet er en frossen dessert, der normalt ikke laves på mælkeprodukter men på vand med...
• MannabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-snackSnacks kan være mange ting. I denne version er det skiveskårede bananer med smeltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os