Logo

Appelsin/vanilieis - nemt og elegant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca 1 l vaniljeis
2-3 appelsiner
ca 1 plade chokolade
myntheblade
 
Tag isen ud af fryseren så det bliver let at røre.
Del appelsinerne i halve, og skrab al frugtkødet samt saften ud i en skål.
Undgå at få hinder med !
Hæld derefter saften over i en anden skål gennem en si.
Rens de halve appelsinskaller for de værste hinder, og læg dem til side.
Blend frugtkødet og evt lidt af saften i en blender, til det er nogenlunde
findelt.
Tilsæt vaniljeis og blend det igen.
Hak chokoladen, med undtagelse af 3-4 stykker, groft og vend dem i isen. Fordel nu isen i de halve appelsinskaller, og riv resten af chokoladen over.
Sæt dem i fryseren i mindst 4 timer, og server dem med 2 myntheblade som
pynt. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage à la SiggaardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærshake med skumfiduserDet tager bare et øjeblik at køre en lækker jordbærshake sammen i en blender. Med...
• Isnende frisk frugtplatte med passionscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os