Logo

Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sveskeme skal trække i min. 1 uge inden servering !
 
Syltede svesker:
4 svesker
Strimlet skal og saft af 1 økalogisk appels­in
20 g sukker
1 dl vand
5 cl grappa, fx Nonina
½ stang polynesisk vanilje
½ stjemeanis
 
Orangerør:
20 g sigtet hvedemel
20 g sukker
15 g æggehvide
5 g glukose
15 g smør
5 g tørret appelsinskal
 
Syltede svesker: Kog sukkeret op med appelsinstrimler, -saft, vand, vanilje og stjemeanis og hæld lagen over sveskeme i et sylteglas.
Tilsæt grappa og luk til.
Lad trække i min. 1 uge.
 
Orangerør: Pisk hvedemel, sukker og æggehvide sammen.
Smelt smør og glukose og vend det i dejen.
Smør dejen i ud på bagepapir i 4 cirkler, drys med appelsinskal og
bag kagerne i 5-6 minutter ved 165º.
Rul omgående dejen til små rør omkring en rundstok.
Fyld de syltede svesker i rørene lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
• Marengsdessert med frossen sølvbedeTerrine de blettes - eller oversat sølvbedeterrin er en spændende, og måske lidt...
• Bær med vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!