Logo

Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sveskeme skal trække i min. 1 uge inden servering !
 
Syltede svesker:
4 svesker
Strimlet skal og saft af 1 økalogisk appels­in
20 g sukker
1 dl vand
5 cl grappa, fx Nonina
1/2 stang polynesisk vanilje
1/2 stjemeanis
 
Orangerør:
20 g sigtet hvedemel
20 g sukker
15 g æggehvide
5 g glukose
15 g smør
5 g tørret appelsinskal
 
Syltede svesker: Kog sukkeret op med appelsinstrimler, -saft, vand, vanilje og stjemeanis og hæld lagen over sveskeme i et sylteglas.
Tilsæt grappa og luk til.
Lad trække i min. 1 uge.
 
Orangerør: Pisk hvedemel, sukker og æggehvide sammen.
Smelt smør og glukose og vend det i dejen.
Smør dejen i ud på bagepapir i 4 cirkler, drys med appelsinskal og
bag kagerne i 5-6 minutter ved 165º.
Rul omgående dejen til små rør omkring en rundstok.
Fyld de syltede svesker i rørene lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nye danske jordbær med tyk fløde, vin cotto og sort peberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladerisrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
• Nye danske jordbær med tyk fløde, vin cotto og sort peberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os