Logo

Appelsindessert med nelliker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 saftige appelsiner 
Lage:
1 ½ dl vand
85 g sukker
15 hele nelliker
revet skal af 1 appelsin
 
Skyl den ene af appelsinerne grundigt. Den tørres, og skallen rives.
Bland en lage af vand, sukker, hele kryddernilleker og den revne appelsinskal.
Kog lagen ved svag varme i ca 15 minutter under låg. Lad lagen køle af.
Appelsinerne skrælles, og den hvide hinde under skallen fjernes helt. Appelsinerne skives, og alle kernerne fjernes.
Derpå halveres skiverne, de lægges i en bred skål, og den kolde lage hældes over.
Skålen dækkes over og sættes til afkøling i køleskabet i ca 1 time.
Serveres i portionsskåle.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?