Logo

Appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Del en appelsin og pres saften ud i en lille stegepande.

Tilsæt sukker og siden en lille smule jævning af Maizenamel og vand.

Anret retten/kødet på et fad omkranset af appelsinbåde.

Hæld appelsinsaucen over og pynt med friske korianderblade.
--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os