Logo

Avocadois 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En frisk og anderledes dessert.

 
2 modne avocado.
1/4 l. piskefløde.
1 spsk melis - eller efter smag.
evt. syltetøj til pynt.
 
Avocadoerne flækkes, frugtkødes tages ud og blendes sammen med melis til en jævn mos.
Fløden piskes næsten stiv og vendes forsigtigt i mosen, der fordeles i fire portionsglas eller kokotter.
Portionerne sættes i fryseren natten over og tages ud ca. 1/2 time før servering.
Der kan pyntes med en klat flødeskum og en skefuld syltetøj.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Druer i svimeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Druefromage med pistacierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os