Logo

Bærgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

Lidt blødt smør til formen
300 g blandede bær (frisk eller frossen)
1 citron
2 æggehvider
1 brev vaniljesukker
4 æggeblommer
2 spsk sukker
2 spsk finthakkede mandler
250 g kvark (20%)
lidt flormelis

Forvarm ovnen på 225ºC. Smør et aflangt ovnfast fad. Skyl de friske bær og lad dem dryppe af. Frosne bær stilles til optøning. Citronskallen rives eller skæres af i tynde strimler og saften presses ud i en skål. Æggehviderne piskes stive mens vaniljesukkeret drysses i. Æggeblommer, sukker, kvark, mandler, citronskal og citronsaft piskes og vendes forsigtigt i æggehviderne. Kvarkcremen lægges i den smurte form og jævnes. Herpå fordeles bærrene. Stil fadet på midterste rille i ovnen og bag den ca. 20 min. Drys med flormelis og server retten i formen.
Servér eventuelt med vaniljeis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her