Logo

Bærgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

Lidt blødt smør til formen
300 g blandede bær (frisk eller frossen)
1 citron
2 æggehvider
1 brev vaniljesukker
4 æggeblommer
2 spsk sukker
2 spsk finthakkede mandler
250 g kvark (20%)
lidt flormelis

Forvarm ovnen på 225ºC. Smør et aflangt ovnfast fad. Skyl de friske bær og lad dem dryppe af. Frosne bær stilles til optøning. Citronskallen rives eller skæres af i tynde strimler og saften presses ud i en skål. Æggehviderne piskes stive mens vaniljesukkeret drysses i. Æggeblommer, sukker, kvark, mandler, citronskal og citronsaft piskes og vendes forsigtigt i æggehviderne. Kvarkcremen lægges i den smurte form og jævnes. Herpå fordeles bærrene. Stil fadet på midterste rille i ovnen og bag den ca. 20 min. Drys med flormelis og server retten i formen.
Servér eventuelt med vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat til tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat til tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os