Logo

Bailey is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En Baileyis lavet helt fra bunden. Isen er virkelig let at lave, og så smager den fantastisk. Nyd den eventuelt med en kop kaffe og en Baileys.

 

6 dl fløde
6 stk æggeblommer
5-6 spsk flormelis
2 stk vaniljestænger
4 dl pisket fløde
1 ½ dl Baileys
 
Flæk de 2 Vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde, blommer og flormelis.
Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.
Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til.
Når den er kold smages den til med Baileys.
Husk at tage vaniljestængerne op.
Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og vend den piskede fløde i og sæt den på frost igen til den er færdig.
 
Tips: Man kan undlade Baileys og så har man en udemærket vaniljeis 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?