Logo

Bailey is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En Baileyis lavet helt fra bunden. Isen er virkelig let at lave, og så smager den fantastisk. Nyd den eventuelt med en kop kaffe og en Baileys.

 

6 dl fløde
6 stk æggeblommer
5-6 spsk flormelis
2 stk vaniljestænger
4 dl pisket fløde
1 1/2 dl Baileys
 
Flæk de 2 Vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde, blommer og flormelis.
Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.
Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til.
Når den er kold smages den til med Baileys.
Husk at tage vaniljestængerne op.
Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og vend den piskede fløde i og sæt den på frost igen til den er færdig.
 
Tips: Man kan undlade Baileys og så har man en udemærket vaniljeis 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med varm chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med sprøde myntebladeDesserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os