Logo

Banan "pizza" med honningfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og reven citronskal. Retten serveres med iskold honningfløde til.

 

 

De små æblebananer er især rigtig gode til denne dessert, men almindelige bananer kan også anvendes.
 
300 g butterdej
4 æblebananer
Reven skal af ½ citron
1 æg
 
Honningfløde:
2 dl piskefløde
1 spsk orangeblomsthonning eller akaciehonning
½ stang vanilje
 
Pisk fløden med vanilje og honning.
Udstik butterdejen med et glas.
Drys med reven citronskal og kom en skefuld honningfløde på hver "pizza".
Dekorer med bananskiver og pensl med sammenpisket æg.
Læg "pizza'erne" på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180º i ca. 15 minutter.
Server dem lune med resten af den iskolde honningfløde og eventuelt en kugle vanijeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her