Logo

Banana split - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Banana split er en klassisk dessert, der hvis det er helt traditionelt bør serveres på et langt fad eller skål. Her har desserten et lavere fedtindhold en normalt idet der bruges fromage frais.

 

4 bananer
16 kugler vanilje is
40 g mørk chokolade
16 rå mandler, hakkes groft
1 dl fromage frais
1 stang vanilje, korn herfra

Flæk bananerne og læg dem i en skål - aflang med ikke for høje kanter.
Der findes specielle tallerkener til banana-split.
Kugl isen og læg den imellem banan"stængerne".
Rør fromage frais med vanilje og læg en spsk ved.
Smelt chokoladen imens langsomt i stille vandbad og stænk det over isen med en teske.
Kom de hakkede mandler over.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!