Logo

Banana split med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En anderledes udgave af en traditionel banana split i det kommer jorbærsauce ud over desserten i stedet for smeltet chokolade. Pyntes som vanligt med flødeskum og mandelflager.

 

4 Personer

4 bananer
1/2 l vaniljeis
Sauce:
250 g frosne jordbær
3 dl flormelis
1 tsk citronsaft
Pynt:
1-2 dl piskefløde
35 g mandelflager

Saucen: Bland jordbær,flormelis og citronsaft i en blender og mix det til det er ensartet. Skræl og flæk bananerne og læg dem på tallerkener med kugler af is ved siden af. Fordel saucen over dem. Pynt med flødeskum og mandelflager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AnanaschipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os