Logo

Banana split med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En anderledes udgave af en traditionel banana split i det kommer jorbærsauce ud over desserten i stedet for smeltet chokolade. Pyntes som vanligt med flødeskum og mandelflager.

 

4 Personer

4 bananer
½ l vaniljeis
Sauce:
250 g frosne jordbær
3 dl flormelis
1 tsk citronsaft
Pynt:
1-2 dl piskefløde
35 g mandelflager

Saucen: Bland jordbær,flormelis og citronsaft i en blender og mix det til det er ensartet. Skræl og flæk bananerne og læg dem på tallerkener med kugler af is ved siden af. Fordel saucen over dem. Pynt med flødeskum og mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her