Logo

Bananer, bagt i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel bagt i en stegeso, så ingredienserne ikke bliver tørre.

 

 

200 g usaltede cashewnødder

250 g kandiseret ingefær

4 lige store bananer

2 spsk citronsaft

stødt kardemomme, nelliker og anis, 1 knsp af hver

200 g kokosmel

mynteblade til pynt

 

Hak cashewnødder og ingefær fint.

Skræl bananerne, skær dem i tykke skiver og kom dem i den gen­nemvædede stegeso.

Dryp citronsaft over.

Fordel nøddekerner og ingefær ovenpå.

Drys så krydderier og kokosmel over.

Sæt låg på, og giv bananerne ca. 30-35 min i ovnen ved 180°C.

Tag de bagte bananer ud, anret dem på tallerkener, og server pyntet med mynteblade.

 

Hertil passer chokoladesauce eller honning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer på grillenSpændende dessert med banan, der kunne være perfekt en lun sommeraften, da retten skal...
• Appelsin CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os