Logo

Bananer, bagt i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel bagt i en stegeso, så ingredienserne ikke bliver tørre.

 

 

200 g usaltede cashewnødder

250 g kandiseret ingefær

4 lige store bananer

2 spsk citronsaft

stødt kardemomme, nelliker og anis, 1 knsp af hver

200 g kokosmel

mynteblade til pynt

 

Hak cashewnødder og ingefær fint.

Skræl bananerne, skær dem i tykke skiver og kom dem i den gen­nemvædede stegeso.

Dryp citronsaft over.

Fordel nøddekerner og ingefær ovenpå.

Drys så krydderier og kokosmel over.

Sæt låg på, og giv bananerne ca. 30-35 min i ovnen ved 180°C.

Tag de bagte bananer ud, anret dem på tallerkener, og server pyntet med mynteblade.

 

Hertil passer chokoladesauce eller honning.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?