Logo

Banankage 10 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre banankage med kun 10 % fedt. Prøv eventuelt at putte lidt citronsaft eller limesaft for at give smagen et løft. Server som den er eller med lidt vaniljekvark.

 

1 kage / 10 stykker:
2 æg
200 g moset banan
1 dl letmælk
150 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
 
Pisk æg og sukker grundigt sammen med en hånd­mikser, til det er lyst og luftigt.
Bland hvedemel og bagepul­ver.
Rør mælken i bananmosen og vend den i æggene skiftevis med melet.
Fyld dejen i en form foret med bagepapir og sæt den i ovnen ved 175ºC i ca. 50 minut­ter - prøv med en nål om kagen er gennembagt.
Lad kagen afkøle 10 minutter i formen og vend den så ud på en bagerist.
Server kagen som den er eller giv lidt vaniljekvark til.
 
Tips: Lidt citron- eller limesaft i dejen løfter smagen.
 
Energi pr. portion: 687kJ/164kcal  Protein: 8,7% Fedt: 9,9% Kulhydrat: 81,4%

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LagkagerIntet føles så hjemligt og rart som duften af frisk bagværk. Du kan lave lagkager i mange...
• BimsekageHvorfor kagen hedder Bimsekage vides ikke, men her er dog opskiften på en lækker kage...
• Marengsrede med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LagkagerIntet føles så hjemligt og rart som duften af frisk bagværk. Du kan lave lagkager i mange...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os