Logo

Banankage 10 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre banankage med kun 10 % fedt. Prøv eventuelt at putte lidt citronsaft eller limesaft for at give smagen et løft. Server som den er eller med lidt vaniljekvark.

 

1 kage / 10 stykker:
2 æg
200 g moset banan
1 dl letmælk
150 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
 
Pisk æg og sukker grundigt sammen med en hånd­mikser, til det er lyst og luftigt.
Bland hvedemel og bagepul­ver.
Rør mælken i bananmosen og vend den i æggene skiftevis med melet.
Fyld dejen i en form foret med bagepapir og sæt den i ovnen ved 175ºC i ca. 50 minut­ter - prøv med en nål om kagen er gennembagt.
Lad kagen afkøle 10 minutter i formen og vend den så ud på en bagerist.
Server kagen som den er eller giv lidt vaniljekvark til.
 
Tips: Lidt citron- eller limesaft i dejen løfter smagen.
 
Energi pr. portion: 687kJ/164kcal  Protein: 8,7% Fedt: 9,9% Kulhydrat: 81,4%

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyulskage med karamelcremeDenne kage med banyulskage med karamelcreme er lækker. Banyuls er en sødlig rødvin, der...
• Marcipankage med bærDesserten er en saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os