Logo

Bananmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen med banan, valnødder og chokolade.

 

6 modne men ikke bløde bananer
1 Citron
25 g Valnødder
25 g Chokolade
2 ½ dl piskefløde

Pil bananerne og skær dem i store stykker, der køres gemmen en blender eller moses med en gaffel.
Hæld saften fra en citron over bananmosen.
Hak valnødden og chokoladen groft ( gerne sammen )
Pisk fløden stiv.
Vend valnødder, chokolade og den piskede fløde i bananmosen.
Hæld den op i portionsglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her