Logo

Bananmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen med banan, valnødder og chokolade.

 

6 modne men ikke bløde bananer
1 Citron
25 g Valnødder
25 g Chokolade
2 1/2 dl piskefløde

Pil bananerne og skær dem i store stykker, der køres gemmen en blender eller moses med en gaffel.
Hæld saften fra en citron over bananmosen.
Hak valnødden og chokoladen groft ( gerne sammen )
Pisk fløden stiv.
Vend valnødder, chokolade og den piskede fløde i bananmosen.
Hæld den op i portionsglas.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillemarinerede brombær med mandeliscreme og sprøde tuilesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær fristelserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!