Logo

Blåbærsirup med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne nemme og lækre sirup med blåbær og citron kan for eksempel bruges i desserten, som tilbehør til is eller på de amerikanske pandekager. Perfekt til dessert, brunch eller morgenmaden.


300 g friske blåbær eller solbær
180 g sukker
Revet skal og saft af en citron
Revet skal og saft af en appelsin
1 spsk Maizena

*

Bland 2,5 dl Vand, blåbær/solbær, sukker, (brug mere sukker hvis solbærrene bruges) citron- og appelsin saft og revet skal i en kasserolle.
Bring det i kog, sku ned for varmen og lad det småkoge 1 minut.
Fjern for varmen og rør Maizenamel i.
Sæt kasserollen tilbage på varmen og småkog siruppen indtil den er tyk og klar (ca. 1 minut.)

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?