Logo

Blågrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Navnet blågrød stammer formentlig fra de tre frugter, der giver grøden dens farve: solbær, blåbær og brombær. Server grøden med yoghurt, fløde, flødeskum eller flødeis.

4 Personer

250 g solbær
200 g sukker
½ dl vand
250 g blåbær
250 g brombær

*

Rib og skyl solbærrene og sæt dem over i en gryde med sukker og vand. Kog dem igennem i 5 min.
Tilsæt blåbær og lad grøden koge et par minutter mere. Vend brombærrene i og lad dem få et opkog.
Hæld grøden i en skål til af køling. Server grøden med yoghurt, fløde, flødeskum eller flødeis.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?