Logo

Blodpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blodpandekager er en gammel sønderjysk egnsret. Pandekagerne serveres ofte en af de første dage efter slagtningen.

 

250 g hvedemel
5 dl sukker
1 tsk sukker
1 ½ tsk natron
4 æg
5 dl blod
1 ½ tsk salt
Fedt til bagning
 
Rør pandekagedejen af hvedemel, æg og sukker i en skål.
Tilsæt først blo­det lige før bagningen.
Når blodet er rørt i, bages pandekagerne straks i fedt og spises varme med sirup på.

Blodpandekager serveres ofte en af de første dage efter slagtningen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?