Logo

Blommetrifli - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert. Blommetrifli er en super nem, men lækker dessert. I denne opskrift laves desserten med sødemiddel så også diabetikere kan spise med. Velbekomme.

Sødt til dessert

 

5 dl mælk

1 lille pose buddingpulver

vaniljesmag

sødemiddel svarende til 50 g sukker

6 tvebakker

5-6 spsk tør sherry

2 spsk sukkerfri blommemos

500 g blommer

1¼ dl piskefløde

2 tsk hakkede pistacienødder

*

 

A. Rør 4 spsk mælk med buddingpulveret.

Kog resten af mælken op og bland det rørte buddingpulver i.

Lad det koge i 1 min. under omrøring. Bland sødemidlet i.

 

B. Dryp sherry over tvebakkerne og smør blommemos på.

Læg dem i bunden og op ad siderne i en glasskål.

 

C. Skyl blommerne og udsten dem.

Kom halvdelen af blommerne i skålen.

Rør den lunkne budding igennem igen og hæld den over blommerne.

 

D. Pisk fløden stiv og sprøjt små rosetter på den kolde budding.

Læg resten af blommerne ovenpå og drys hakkede pistacienødder over.

 

Per Portion 1074/256 kJ/ kcal. 4 g protein. 11 g fedt. 33 g kulhydrat. 2 g fibre

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PancakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CocktailfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os