Logo

Brombær med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

500 g brombær
4 spsk sukker
Råcreme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
½ spsk vaniljesukker
2 ½ dl piskefløde

Bærrene drysses med sukker.

De skal trække i 10 minutter.

Rør æggeblommerne med sukker og vaniljesukker og tilsæt den stiftpiskede fløde.

Bærrene fordeles i 4 skåle og råcremen serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her