Logo

Brombær med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 Personer

500 g brombær
4 spsk sukker
Råcreme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1/2 spsk vaniljesukker
2 1/2 dl piskefløde

Bærrene drysses med sukker.

De skal trække i 10 minutter.

Rør æggeblommerne med sukker og vaniljesukker og tilsæt den stiftpiskede fløde.

Bærrene fordeles i 4 skåle og råcremen serveres til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt brieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os