Logo

Cassata-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 dl sukker
3 dl fløde
2 spsk appelsinlikør
2 spsk stærk kaffe
1 pk.chokoladevafler
10 røde cocktailbær
pynt med chokoladekaffebønner

Pisk æg og sukker luftigt og bland med pisket fløde, tilsæt likør og kaffe. Beklæd en lille brødform med vafler og hæld cremen i. Læg cocktailbærrene i og lad isen fryse natten over.

Anret i lagkagestykker med chokoladebønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her