Logo

Chantilly med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chantilly er egentlig et andet ord for flødeskum. I denne opskift er det dog en dessert indeholdende flødeskum og banan samt abrikospure. Server retten i bananskrællen, eventuelt med en kugle vaniljeis.

 

6 bananer
1 pose abrikospuré
2 1/2 dl piskefløde
vaniljesukker
 
På langs af bananen skæres et låg og kødet tages ud.
Skrællen stryges med abrikospuré.
Bananen skæres i passende stykker og lægges tilbage i skralden.
Til sidst pyntes desserten med flødeskum smagt til med vaniljesukker.
Pynt efter behag.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fragilite roulade med chokoladecreme og friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødgrød med isIngen sommer i Danmark uden rødgrød. Grøden her er tætpakket med bær og kraftig i smagen....
• Fynsk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os