Logo

Chantilly med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chantilly er egentlig et andet ord for flødeskum. I denne opskift er det dog en dessert indeholdende flødeskum og banan samt abrikospure. Server retten i bananskrællen, eventuelt med en kugle vaniljeis.

 

6 bananer
1 pose abrikospuré
2 1/2 dl piskefløde
vaniljesukker
 
På langs af bananen skæres et låg og kødet tages ud.
Skrællen stryges med abrikospuré.
Bananen skæres i passende stykker og lægges tilbage i skralden.
Til sidst pyntes desserten med flødeskum smagt til med vaniljesukker.
Pynt efter behag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelbrød med rabarberArme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold sommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os