Logo

Chokolade-brødpudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En vinderopskrift.

80 gr. smør
140 gr. mørk chokolade
110 gr. sukker
4 dl fløde
4 spsk mørk rom
1 knsp. kanel
3 store æg
Trekantede skiver brød

Smelt smør og chokolade i vandbad. Tilsæt i samme skål sukker, fløde, rom og kanel og pisk det hele godt sammen.
Tag det af varmen og pisk æggene i en anden skål. Hæld chokoladeblandingen i æggene og bland det godt.
Hæld et lag af blandingen i et ovnfast fad hvori der stilles brødskiverne. Et lag chokoladeblanding hældes over og der stilles på ny brødskiver og dækkes slutteligt af med resten af blandingen.
Lad brødbuddingen stå i mindst et døgn.
Bag den i en 180ºC varm ovn i 30-35 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her