Logo

Chokolade-cognacfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 blade husblas
100 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
3 spsk cognac
2 1/2 dl piskefløde
3 pasteuriserede æggehvider
 
Pynt:
flødeskum
reven chokolade
 
Udblød husblassen i koldt vand.
Smelt chokoladen og lad den svale.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen.
Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
Lad den blive håndvarm.
Rør den afsvalede chokolade og cognac i æggemassen.
Rør derefter husblassen i en tynd stråle i chokoladeblandingen.
Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig.
Vend først flødeskummet og dernæst de piskede æggehvider i chokoladeblandingen.
Bland det forsigtigt.
Hæld chokoladefromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt 2-3 timer.
Pynt med flødeskum og reven chokolade ved serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokolademusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os