Logo

Chokolade islagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
125 g sukker
1 stang vanilje
½ l. fløde

1 makron bund
2 spsk rom
100 g smeltet chokolade 

Makronbund lægges i bunden, oven på lægges ½ portion parfait is>is med 2 spsk rom på.
Fryses ½ time før den sidste ½ portion blandes med 100 g smeltet chokolade, og lægges oven på islagkagen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?