Logo

Chokolade islagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
125 g sukker
1 stang vanilje
½ l. fløde

1 makron bund
2 spsk rom
100 g smeltet chokolade 

Makronbund lægges i bunden, oven på lægges ½ portion parfait is>is med 2 spsk rom på.
Fryses ½ time før den sidste ½ portion blandes med 100 g smeltet chokolade, og lægges oven på islagkagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananparfaitParfait er en slags isdessert, her lavet med banan og hyldeblomstsaft. Retten skal fryses...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrownietærteVi har fyldt en sprød valnøddebund med "browniedej". Kombinationen af valnødder og...
• BananparfaitParfait er en slags isdessert, her lavet med banan og hyldeblomstsaft. Retten skal fryses...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!