Logo

Christmas Tea crème caramel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Christmas Tea crème caramel

Preparation time: 20 minutes - Cooking time: 1 hour - Refrigerate: 12 hours

Ingredients for 8 people:
For the caramel:
75 g (1/3 cup) of sugar
75 ml (1/3 cup) of water
5 g (1 tbsp) of St. Petersburg Tea

For the crème:
500 ml (2 cups) of milk
50 g (1/4 cup) of sugar
2.5 g (1/2 tbsp) of Christmas Tea
3 eggs
75 g (1/3 cup) of sugar

Ahead of time

For the caramel:
In a saucepan, combine sugar, water and St Petersburg tea. Cook until mixture forms a caramel and pour immediately into ramekins.

For the crème:
Warm milk with 50 g of sugar, use it to infuse Christmas Tea for 10 minutes and strain.

Using a whisk, vigorously mix the eggs with 75 g of sugar.

Pour the infused milk in to the egg mixture and mix.

Cook in oven on a double boiler at 160°C (320°F) for 35 to 50 minutes (or until the crème surface is set).

Refrigerate for at least 12 hours before serving in order to allow the caramel to slightly liquefy.

Turn-out the crèmes onto plates and serve with your favourites cookies.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
• Banan stegt med rom og rosinerLækker banandessert - hvor bananer steges sammen med rosiner og rom. Pynt gerne retten med...
• MakronæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os