Logo

Citronmarinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronmarinerede jordbær

1-1,5 l jordbær
1 citron
4 spsk rørsukker

Vask citronen grundigt. Riv skallen groft. Pres saften af citronen.

Skyl jordbærrene.
Skær jordbærrene i mindre stykker.

Drys rørsukkeret over.

Hæld derefter citronsaften på, og drys den revne skal hen over bærrene.

Lad de citronmarinerede jordbær stå i køleskabet et par timer, før de serveres.
Serveres med en klat letpisket fløde, cremefraiche eller is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her