Logo

Citronmousse i marengsreder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 dl citronsaft
1/4 dl vand
1 bladhusblas
3 spsk sukker
2 æggeblommer
1 dl piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
8 marengsreder

Citronsaft, vand, 1 blad udblødt husblas, sukker og æggeblommer piskes sammen i en tykbundet gryde over svag varme, til det begynder at blive jævnt. Det må ikke koge. Cremen afkøles, til den er håndvarm. Flødeskummet og æggehviderne blandes forsigtigt i. Moussen fordeles i marengsskålene og pyntes evt. med revet chokolade eller syltet appelsinskal.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os