Logo

Coupe Citrus a la Danoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anbring en kugle citronsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med citronsaft), en kugle appelsinsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med appelsinsaft) og en kugle grapefrugtsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med grapefrugtsaft) i bunden af portionsglasset.
Dæk isen med et lag fine hindbær og hæld 1 spsk appelsinsaft og 1 spsk Grand Marnier henover.
Dekorer med en skive syltet eller kandiseret appelsin og drys lidt knuste hasselnøddekerner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her