Logo

Creme-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 æbler
2 dl vand
4 spsk sukker
ribsgelé

Creme:
¼ liter fløde
2 æg, delte
3 spsk sukker
2 tsk cremepulver
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og halveres. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblerne koges møre i vand med sukker og afkøles. Ribsgelé fyldes i hulrummet, hvor kernehuset har siddet. Æblerne lægges i et ovnfast, smurt gratinfad med den buede side op. Fløden koges. Æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen. Den kogende fløde dryppes i. Cremen hældes tilbage i gryden og gives et opkog. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i. Cremen hældes over æblerne.

Bages ½ time ved 175º. Den serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her