Logo

Daddelis med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 dadler
200 g sukker
2 dl vand
4 æggeblommer
1 liter piskefløde
4 æggehvider
1 potte frisk mynte
friske bær
bagepapir til kræmmerhuse
 
Fjern stenene fra dadlerne, hak dem groft og kog dem med sukker og vand i 10 minutter.
Blend massen til en pure og køl den ned.
Pisk daddelmassen sammen til den er let og luftig.
Pisk fløden stiv og vend den i daddelmassen sammen med de stiftpiskede
æggehvider.
Lav små kræmmerhuse af bagepapir, fyld isen i og frys dem ca. et døgn.
Inden serveringen tages papiret forsigtigt af isen, som derefter stilles på en tallerken med spidsen opad.
Anrettes med mynte og friske bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
• Eton mess traditionaldessert bestående af en blanding af jordbær, stykker af marengs og flødeskum...
• RegnbuestykkerDu kan lave disse skønne trefarvede iskager med færdigkøbt eller hjemmelavet is og i...
• Pærer bagt, med Marsala og kanelDejlig dessert med pærer, der fyldes med smør, brun farin, Masala og kanel. Pærerne skal...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os