Logo

Daim iskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æggehvider
180 g sukker
 
Creme:
2 æggeblommer
1 dl sukker
3 dl piskefløde
2 dobbelt Daim
 
Stivpisk æggehvide og sukker.
Bages i en bagepapirklædt rundform ved 150ºC – ca. 1 ½ time.
Afkøles på rist.
Creme:
Pisk æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk piskefløden stiv.
Bland det hele sammen.
Grovhak Daimen og bland det i cremen.
Cremen bredes pænt over marengsen.
Pynt med lidt grovhakket Daim og stil kagen i fryseren.
 
Tips: Denne kage er en rigtig børnehit !
Tag kagen op 5 min inden den skal serveres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?