Logo

Daim iskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
180 g sukker
 
Creme:
2 æggeblommer
1 dl sukker
3 dl piskefløde
2 dobbelt Daim
 
Stivpisk æggehvide og sukker.
Bages i en bagepapirklædt rundform ved 150ºC – ca. 1 1/2 time.
Afkøles på rist.
Creme:
Pisk æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk piskefløden stiv.
Bland det hele sammen.
Grovhak Daimen og bland det i cremen.
Cremen bredes pænt over marengsen.
Pynt med lidt grovhakket Daim og stil kagen i fryseren.
 
Tips: Denne kage er en rigtig børnehit !
Tag kagen op 5 min inden den skal serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt brieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!