Logo

Daim lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bund:
3 æggehvider
150 g sukker (1 1/2 dl )
150 g mandler (blendede el. hakket fint)
 
Is:
3 æggeblommer
1/2 dl sukker
ca. 3 dl piskefløde
120 g Daim


Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse.
Vend forsigtigt de blendede mandler i.
Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden.
Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170°. Afkøles.

Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen.
Hak Daimpladerne groft og kom den i cremen.
Tag lidt fra til pynt.
Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over.
Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud 1/2 time før
servering.
Kagen pyntes evt. med flødeskum og Daim.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gateu MarcelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærmousse i chokoladeskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbæryoghurt på citronkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med stoutcremeÆblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os