150 g  mandler
4 æg
3 dl sukker
57 g  Daim chokolade
1 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
3 kiwi
 Daim chokolade
chokolade
* Tilberedning
Smut og kværn mandlerne til kagebunden. 
Pisk 4 æggehvider stive. 
Vend 2 dl sukker, mandler og hvedemel i. 
Bred dejen ud i en smurt springform med en diameter på ca 24 cm.  
Sæt den i ovnen og bag. 
Lad den afkøle lidt i formen, inden bunden tages ud og afkøler helt på en bagerist.
Hak de 57 g Daim fint. 
Pisk de 4 æggeblommer og 1 dl sukker porøst. 
Pisk fløden og vend den i æggemassen. 
Gem lidt hakket Daim til pynt og vend resten i cremen. 
Bred dejen ud over tærtebunden og sæt den i fryseren i 1½-2 time.
Pynt med den gemte hakket Daim og kiwi skåret i skiver  og chokolade. 
Bages ved 175 °C i 30 minutter.