Logo

Den klassiske risalamande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den klassiske risalamande 

 

# Ingredienser

100 g grødris

7 dl sødmælk

2 spsk sukker

1 stang vanilje

125 g mandler

7 dl fløde

1 glas Amarena dessertkirsebær

½ dl portvin

 

* Tilberedning

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Gem vaniljekornene.

Kog risene med den tomme vaniljestang og mælken som anvist på emballagen.

Tag risengrøden af varmen, fjern vaniljestangen og rør grøden med sukker og vaniljekorn og sæt den på køl.

Smut mandlerne, hak dem og vend dem i risengrøden.
Pisk fløden til flødeskum, vend i den afkølede risengrød og sæt den på køl indtil servering.

 

Lun kirsebærrene sammen med portvin.

Ønsker du en tykkere sauce, kan du jævne den med lidt Maïzena majsstivelse.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?