Logo

Den lette karamelovertrukne frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g sukker
150 g becel stegemargarine (flydende)
250 g friske jordbær (eller andet småfrugt bare det KUN er én slags)
Smelt sukkeret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt.
Kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min.
Når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. Lad størkne.
Hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og kom i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer.
Tips: du kan også komme jordbærrene og karamellen i en isterningebakke, så jordbærrene bliver "støbt" ind i karamellen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her