Logo

Den lette karamelovertrukne frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g sukker
150 g becel stegemargarine (flydende)
250 g friske jordbær (eller andet småfrugt bare det KUN er én slags)
Smelt sukkeret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt.
Kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min.
Når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. Lad størkne.
Hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og kom i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer.
Tips: du kan også komme jordbærrene og karamellen i en isterningebakke, så jordbærrene bliver "støbt" ind i karamellen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salvie-ymer is, kold suppe af vilde rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Struds med hvidløgsbønner og Rødvinssauce + dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salvie-ymer is, kold suppe af vilde rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os