Logo

Den lette karamelovertrukne frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g sukker
150 g becel stegemargarine (flydende)
250 g friske jordbær (eller andet småfrugt bare det KUN er én slags)
Smelt sukkeret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt.
Kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min.
Når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. Lad størkne.
Hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og kom i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer.
Tips: du kan også komme jordbærrene og karamellen i en isterningebakke, så jordbærrene bliver "støbt" ind i karamellen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?